Despre noi

Bine ați venit în lumea EVoStyle.ro, sanctuarul eleganței și al designului de calitate superioară dedicat femeii moderne. Fondat în 2022, EVoStyle.ro s-a angajat să redefinească accesoriile de zi cu zi prin introducerea unei colecții unde fiecare piesă este o declarație de stil și rafinament. De la genti de mână la rucsacuri, portofele și eșarfe, fiecare articol este conceput să îmbogățească și să completeze garderoba oricărei femei cu un strop de lux.

La EVoStyle.ro, fiecare accesoriu este o operă de artă, concepută să îndeplinească cele mai înalte standarde de estetică și funcționalitate. Înțelegem pasiunea femeii moderne pentru accesorii de calitate care sunt nu doar frumoase, ci și practice și versatilie. Fie că este vorba de o zi la birou, o seară în oraș sau o escapadă de weekend, accesoriile noastre din piele naturală sunt create să vă însoțească în toate momentele vieții, adăugând o notă de sofisticare unică fiecărei ținute.

Misiunea noastră este să oferim nu doar produse, ci experiențe memorabile, celebrând individualitatea și stilul personal al fiecărei cliente. Invităm fiecare vizitator să exploreze colecția noastră și să găsească acea piesă specială care rezonează cu personalitatea și stilul său unic.

Vă invităm să explorați colecția noastră și să descoperiți accesoriul care vă vorbește. Fiecare piesă are povestea ei, iar noi suntem aici să vă ajutăm să scrieți următorul capitol al stilului vostru personal.

Bucurați-vă de shopping la EVoStyle.ro!

evostyle

GLOBAL CODE SRL

CIF: RO36465627

Adresa: Strada Arva 19, Valea Calugareasca, Prahova

Adresa de e-mail:  [email protected]

Telefon: +40 740 058 606

Social media: Facebook | Instagram | Pinterest

Sus
Evo Style