Termeni si conditii

Definitii

evostyle.ro- organizata in baza legii romane.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre evostyle.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al evostyle.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de evostyle.ro intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care evostyle.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • – date referitoare la evostyle.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre evostyle.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre evostyle.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea evostyle.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre evostyle.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre evostyle.ro, indiferent de modalitatea de livrare

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoare exprimata in lei, platita de catre evostyle.ro catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre evostyle.ro (producator) si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator).

Prin acceptarea acestor termeni si conditii, acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002) , acceptat in mod tacit, intre Dvs. si Evostyle.ro (desemnat in continuare ca Prestator).

Prin Client este desemnat orice persoana fizica sau juridica care se angajeaza intr-o relatie comerciala cu Evostyle.ro.

1. Aplicare

Urmatoarele conditii comerciale, fixeaza cadrul legal intre Evo Style si clientii care comanda produse din magazinul virtual www.evostyle.ro.

Eventualele conditii comerciale suplimentare ale clientului, care difera de conditiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

2. Contractul de vanzare-cumparare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul Evo Style, sa aiba varsta minima implinita de 18 ani.

Efectuarea comenziilor, reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale Evostyle.ro si tine loc contractului de vanzare-cumparare.

Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii si Evostyle.ro a confirmat produsele comandate de acesta.

Evostyle.ro isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile in cazul unor erori la descrierea sau pretul produselor.

Evostyle.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor. 

3. Preturi 

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. Evostyle.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii. 

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. 

La valoarea facturii se vor adauga taxele de transport, in cazul in care comanda necesita transport.

4. Livrarea 

Eventuale cereri de despagubiri pentru daune, provocate din cauza depasirii termenului de livrare nu vor fi acceptate. 

Livrarea produselor se va efectua prin servicii terte de Curier Rapid/Posta Romana. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, daca aceasta este posibil, cu evidentierea in factura a cheltuielilor suplimentare.

Produsele comandate vor fi ambalate si vor fi inscriptionate cu datele expeditorului in asa fel incat sa nu dezvaluie continutul acestora. 

De regula, produsele vor parasi depozitul nostru in termen de 24 de ore daca acestea se gasesc in stoc.

Evostyle.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei. Magazinul Evostyle.ro Nu vinde in afara Romaniei .

5. Metode de Plata

Plata in sistem ramburs – Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata card online – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

6. Returnari 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Pentru a returna un produs va rugam sa ne cereti pe e-mail ( [email protected] ) adresa la care trebuie trimis produsul.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Din motive de igiena nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice, ambalaje deteriorate etc.  Coletele trimise cu ramburs si coletele pentru care contravaloarea transportului nu a fost achitata vor fi refuzate fara notificare in prealabil.

Comenzile plasate pe persoana juridica nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. 

Clientul este obligat sa returneze produsele care fac obiectul plangerii. In cazul in care acestea au fost deja platite, in cel mai scurt timp i se va returna suma aferenta. 

6.1. Rambursarea Banilor

Pentru rambursarea banilor trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele) si noi iti vom transfera suma in lei.
Returnarea banilor se face exlusiv prin transfer bancar.

Inapoierea banilor se va face , conform OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, dar se poate amana rambursarea pana cand se primeste coletul, sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. 

6.2. Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a Evostyle.ro in termen de max. 48 de ore de la receptionarea coletului printr-un e-mail ( [email protected] ) in care sa fie atasata fotografia defectului. Produsul va fi trimis in termen de 15 zile de noi catre dumneavoastra din momentul primirii notificarii.In eventualitatea in care acelasi tip de produs nu exista pe stoc,clientul poate alege un alt produs la un pret similar,sau unu cu o valoare mai mare,urmand sa plateasca diferenta.

Dimensiunile produselor pot sa difere cu -+ 1-3 cm. Reclamatiile pe aceasta tema vor fi considerate nule. 

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot sa difere in functie de setarile ecranului dvs. Reclamatiile tip “Produsele nu sunt ca in poza” vor fi considerate nule. 

6.3. Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Evostyle.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, purtate, rupte, cu obiecte lipsa -inclusiv elementele de impachetare, etc.)

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Costul transportului produselor in cazul returului de la Evostyle.ro catre client si de la client catre Evostyle.ro revine in sarcina clientului.

7. Dreptul de proprietate

Produsele livrate raman in proprietatea Evostyle pana la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

Evostyle detine drepturi de autor sau folosinta pentru textele si imaginile afisate pe site. Orice eventuale sesizari privind drepturi de autor sau folosinta asupra unor materiale afisate pe site pot fi trimise la [email protected] . La orice sesizare facuta pe aceasta adresa de email se va primi raspuns in maxim 14 zile calendaristice.
 

In momentul lansarii unei comenzi clientul este de acord cu termenii si toate conditiile prezentate mai sus.

Sus
Evo Style